Gewiss prize, intrerupatoare, componente pentru sisteme EIB / KNX si RF, sigurante automate, intrerupatoare, protectii diferentiale, aparataj tip Restart

EEE TimisoaraGewiss Domotics

Gewiss Energy

Gewiss Lighting
EEE S.A.
Societatea comerciala EEE S.A. cu sediul in Timisoara, Bdul Industriilor nr.4 este o societate privata cu capital integral romanesc care activeaza ca furnizor de echipamente si servicii in domeniul electric si electronic. EEE S.A. a evoluat prin cresterea continua a numarului de clienti si a volumului cifrei de afaceri, prin diversificarea serviciilor oferite, cat si prin largirea ariei teritoriale.

Putina Istorie:
1991: Este infiintata SC EEE SRL, care se va transforma in 1994 in SC EEE SA Activitati principale: distributie aparataj electric, furnizor de tehnologie pentru industria electronica.
1994: Este infiintata SC EETim – Echipamente de Automatizari SA. Activitati principale: integrator echipamente de automatizare, tablotier echipamente de distributie electrica, instalator.
1998: Este infiintata SC EE TEST SA Activitati principale: distributie de aparate de masura si testare, producator de relee electronice de protectie. 2001 - 2003: Cele trei firme se reunesc in sediul actual din Bv. Industriilor nr. 4, intr-o locatie, proprietate comuna, ce are 2500 mp teren si 1050mp cladire cu parter +2 niveluri.
2002 – 2006: Cele trei firme se certifica ISO 9001 pentru activitatile principale.
2006: Are loc marirea capitalului social la 99000 Lei pentru fiecare societate comerciala.

In prezent:
EEE isi desfasoara activitatea in 4 orase Timisoara, Cluj – Napoca, Sebes si Bucuresti prin puncte de lucru proprii si are o acoperire nationala printr-o retea de parteneri locali.
Marcile pentru care EEE este distribuitor sau reprezentant sunt evidentiate mai jos:
Tehnologie electronica:
Elsold ERSA Warmbier Bernstein
Aparataj electric:
Schneider Electric Siemens Gewiss Finder
Conectori, Cabluri electrice si accesorii:
Wieland Electric Kabel Wachter BM
Surse de lumina, tablouri electrice si accesorii, cutii plastic:
OSRAM Rittal Stego OKW